Motivationele schop onder de...

Op tijd erin.
Want morgen vroeg weer op.
Nanne mag uitslapen, want die is uit vanavond, naar een vriend.
Ik ben ziekig, en kan wat extra uren slaap echt wel gebruiken voor mijn manneke mij om half zeven eruit haalt, dus ik ga op tijd naar bed.

Ok, ik drink de thee nog op, maar dan ga ik echt naar bed.
Terwijl ik onderweg ben de pc uit te zetten maak ik even die ene Engelse test*) voor het slapen gaan.

...

Inmiddels ben ik lid van het forum van de testjes site, heb ik ook de luistertoetsen ontdekt -véél te simpel- en de testen voor de Amerikaanse SAT's en GRE's -best wel pittig-, een mooi progress report gekregen en bovendien een logje geschreven.

Je zou toch denken dat ik inmiddels beter zou moeten weten...

*) Elke dag één online lesje Engels, omdat ik nu eenmaal niet wil dat ik mijn tweetalig opgevoede zoon niets meer te vertellen heb.

15:42:29 on 20-02-10 by Tylani - comments

Huisje Boompje Gebrek

Hoe bedoeld u, wij moeten die twaalfhonderd euro betalen. U had ons bezworen dat er geen meerwerk in de woning zou zijn. Als dat er dan wel is,is dat niet ons probleem.

Wanneer moet die keukenkeuzelijst binnen zijn? Dus we hebben nog maar een week de tijd om wat te kiezen? Fijn dat u dat even op tijd meldt.

Die kopieen he, die waarvan u zei dat ze er op tijd zouden zijn, die zijn er dus nog steeds niet.

Dus u zegt dat u dat met de makelaar besproken heeft. Helaas zegt de makelaar daar heel wat anders over.

Hoezo, u heeft gekozen voor tegels tot aan het plafond? Op wiens opdracht dan precies?

Waarom komen er dan geen tegels in de keuken? Zodat wij dan zelf een achterplaat kunnen kopen. Aha.


Dat u niet denkt dat ik zit te nixen hier.

02:24:22 on 11-02-10 by Tylani - comments

Pret met karton.

Er was eens een pakketje met de post. Het poststuk was aan de forse kant en kwam in een even forse kartonnen doos. Wij hadden geen haast met opruimen en lieten de doos een nachtje staan. De poezen houden daar wel van en ons stond hij een extra dag of wat niet in de weg. Nu zit mijn kind dus al twee weken in een kartonnen doos in de woonkamer. De doos in kwestie begint inmiddels schade te vertonen van twee weken in en uit kruipen en veelvuldig klepjes open en dichtvouwen. In de zeer nabije toekomst zie ik dus een dag waarop de doos uit onze huiskamer vertrekken moet. Ik voorzie peuterdriftbuien en een diep diep gemis.

Wat me doet afvragen waarom onze la onder de box toch volzit met plastic lego,houten treintje en meer van dat kleurige gedoe. Voortaan zou niet intertoys maar de plaatselijke supermarkt onze leverancier van speelgoed moeten worden...

01:20:02 on 02-02-10 by Tylani - comments