Makkelijke eter.

Echt weer iets voor mij.
Ziek, zwak en vooral misselijk zijn en dan is het enige wat ik goed verdragen kan de Peper Boursin die je nergens, maar dan ook nergens in de stad kunt kopen...*

*)Dat, en Swirls, die je bij ons in de stad ook niet kunt kopen, maar wel in de Stad Hiernaast bij de Jamin. Die er, heel handig, binnenkort mee op gaat houden omdat het winter is. Alsof niemand ijskoude ijs bekers met fruit en topping wil hebben in de winter...

13:35:52 on 11-10-10 by Tylani - comments

Leveringsperikelen.

Goedemiddag, u spreekt met Canal Digitaal. Toetst u alstublieft in het volgende menu uw keuze in. Als u niet de juiste keuze intoetst wordt u weer doorverbonden met het vorige menu. Toets 1 voor... Toets 2 voor...
Mijn keuze zit er niet tussen, dus toets ik maar lukraak een getal.

[...] Zeven minuten een stom muziekje luisteren later.

Nee, dan moet u een andere afdeling hebben, ik zal u even doorverbinden.

[...] Negen minuten thee zetten en mails lezen later.

Nee, het spijt me, ik heb u gezocht in elk systeem wat ik kan bedenken, maar u staat er echt niet in. U moet bij Online zijn, die moeten de mail sturen en dan staat u er meteen in bij ons want dit systeem staat in verbinding met Online.

[...] Elf minuten ophangen, opnieuw bellen en eten maken later.

Goedemiddag, u spreekt met Online.
Nee hoor mevrouw, wij hebben wel degelijk een mail gestuurd naar Canal Digitaal. Ik begrijp ook niet waarom u daar niet in het systeem staat, want ik zie hier duidelijk dat dat wel is doorggeven. U moet echt met Canal Digitaal bellen.


In juni vroegen we aan Online om ons telefonie/internet abonnement te verhuizen naar ons nieuwe huis en er dan meteen wat televisie aan te plakken. Dat was de goedkoopste optie, daarbij konden we dan kiezen voor een Triple-Sat om eindelijk Britse kinderprogramma's te kunnen kijken met onze tweetalige spruit. Op vijftien september zou het hele geval in werking treden. Toen er op veertien september nog niets geregeld of gestuurd was leek het me zaak om maar eens te gaan bellen.

Inmiddels ben ik twee weken aan het bellen en heb ik vooral veel kasten en muren gezien, mijn haren uit het hoofd getrokken, drie telefoons aan gort gegooid tegen de televisie die we toch niet kunnen gebruiken, geschreeuwd tegen niemand in het bijzonder en mijn verdriet verdronken met blikjes cola.

Misschien overdrijf ik wat, maar het is ook bijzonder wat drie weken zonder het journaal een mens kan aandoen. Ik was al van plan om dan maar tijdelijk een abonnement bij onze lokale TV aanbieders te kopen, om dan in ieder geval beeld te hebben tot die vermaledijde schotel er is toen er een brief kwam van bovengenoemde lokale exploitant.

Beste inwoners van nieuwbouwhuis aan de NoordHoogte 16, in uw nieuwbouwhuis hebben wij bij de oplevering kabeltelevisie en radio van Ons aangesloten in de hoop u als abonnee te kunnen verwelkomen. Wij hebben tot op heden nog niets van u gehoord. Hierbij willen we u dus even erop wijzen dat onze kabeltelevisie maar achttien euro per maand kost! Als u binnen drie weken niets van u laat horen dan zullen we uw aansluiting afsluiten.

WŠt?!
Ik had al weken elke dag voor de buis kunnen hangen voor journaal, Medium en Criminal Minds!

Geen idee of ik me nu rotter voel om de schotel die er nog steeds niet is of omdat ik niet eerder op het idee was gekomen om maar gewoon een kabel in de muur en de tv te steken...

12:27:32 on 01-10-10 by Tylani - comments