Zondagmiddagdrama.

Ben ik eindelijk zo ver dat ik weer wat kan gaan doen in huis -wat de ADHD in mij natuurlijk schromelijk uitbuit door meteen alles te doen wat op mijn pad komt, waarna ik toch maar dubbelgevouwen op de bank mijn wonden ga likken en alle zere plekken ga insmeren- en ga dus, omdat ik nu eenmaal gek ben op kerst, wat ramen voorzien van mooie kerstdecoraties van spuitsneeuw. Heb ik eindelijk al die tere papieren sjablonen -want al diverse jaren met spuitnseeuw bewerkt en nooit ontsneeuwd- erop met een beleid wat totaal niet bij me past, is de spuitsneeuwbus leeg! Op zondag!

Ik denk erover een officiele klacht in te dienen tegen alle warenhuizen en tuincentra in de buurt van ADHD'ers die het wagen op zondag gesloten te zijn.

In tegenstelling tot het bijhouden van de hoeveelheid aanwezige sneeuw in de spuitbus en het tijdig aanschaffen van een nieuwe. Lijstjes zijn voor Šndere mensen...

12:11:00 on 12-12-10 by Tylani - comments

Heel wat anders.

Deneo is helemaal in de Sinterklaasmodus.
Hij tekent Zwarte Pieten op zijn kinderdagverblijf en zingt te pas en te onpas het enige liedje waar hij de tekst van kent:

'Gooie inne laasje, danke sintekjaasje'

Helemaal niet hebberig, die peutergeest...

Verder bestaat zijn repertoire vooral uit het afmaken van onze liedjes. Heel hard. (twinkle twinkle little ... STAR!) En het onthouden van random regels uit liedjes van zijn kinderopvang. (visse visse kan nie PRATEN en bob be bouwer KUNNEWEMAKUH)

16:24:51 on 01-12-10 by Tylani - 1 comment

Status.

Veertien weken zwanger inmiddels. Spruit Lille is bijna de grootte van de Ipod waarop ik dit typ en ik ben de gevarenzone voorbij. Om wel iets te hebben om me zorgen over te maken denk ik tegenwoordig aan vroeggeboorten en gehandicapte baby's terwijl ik al weken misselijk op de bank lig.

Nanne doet zijn best en koopt alles wat ik denk te lusten. Dat gaat van Chinees -wat ik in kleine porties verspreid over vijf dagen opeet- , tot boerenkool -een keer of drie per week-, kabelspekkies - om 's avonds ergens op te kunnen zuigen- , droge witte bolletjes, en bakken met kaaschipjes.
Hij stofzuigt en doet de financien en stopt me elke avond na het journaal met knuffels in bed.

Ik doe mijn best me niet buitengesloten te voelen, ondanks dat alles zich om en langs mij heen voltrekt. Werk, Deneo, paardje, Nanne neemt mijn verenigingsdagen over, zelfs mijn roleplay avonden waarbij hij weerwolfje speelt. Met sinterklaas lig ik op bed, maar voor kerst ben ik beter. Ik moet, ik zal, ik wil.*

Aan de positieve kant heb ik straks alle seizoenen Wie is de Mol gezien van tweeduizendvijf tot heden...

* En ik zal, want om mezelf te motiveren en onszelf te belonen hebben Nanne en ik half januari een weekendje weg gepland. Dan helpt het als ik naar buiten kan.

15:59:20 on 01-12-10 by Tylani -