Vroeg beginnen.

Op het dak van de parkeergarage lag een auto op zijn kop. Een brandweerbusje sjeesde achter een takelwagen aan om met gezwinde spoed het onfortuinlijke voertuig weer op de been te helpen. Voor de slagboom van de parkeergarage botsten zij echter op de kettingbotsing van sportwagens die zich daar had voorgedaan omdat de boom niet open wilde. Ernaast een scheefgeparkeerde ambulance die met harde sirene probeerde om de boel weer op orde te krijgen.

Racen vindt hij maar niets, onze Deneo.
Tenzij het racen tegen de muur is, waarbij hij dan een rij auto's tegen elkaar laat verongelukken. Of van de rand van de bank af. Zelfs de brandweer en politiewagens die moeten helpen de gecrashete voertuigen weer aan het rijden te krijgen laat hij met veel plezier bovenop elkaar knallen.

Ik, die duidelijk te oud ben voor deze lol, laat me betoveren door het getwinkel in de oogjes van onze stuntman-in-de-dop als er met een luide 'Oh-oh' weer een 'Aksident!' valt op de ziekenwagen die net nog de tractor omhoog hielp.

Dat u alvast weet wie de nieuwe stand in wordt van de volgende James Bond.

23:20:31 on 14-07-11 by Tylani - comments

Nasleep van een moeilijke jeugd?

De neiging hebben om als een klein meisje "Hou je nog wel van me?" aan je schoonmoeder te vragen na een onenigheid over opvoeden wijst toch wel duidelijk op een geval van overmatige verlatingsangstigheid.

Het feit dat ik het bijna in een email had gezet naar bovengenoemde schoonmoeder vond ik toch ietsje teveel mezelf kwetsbaar opstellen. Of is nog een bijwerking van wat zwangerschapshormonen.

22:58:00 on 11-07-11 by Tylani - comments

Vrijdagmiddaggedachten.

Ineens dringt het tot me door.

Ergens is de manier waarop wasmanden eigenlijk alleen goed blijven hangen op vrouwenheupen bijzonder discriminerend. Zeker als je bedenkt dat een beetje wasmandenfabrikant zijn wasmand met van de deuken erin maakt, zodat je heup er beter in past...

16:59:44 on 01-07-11 by Tylani - comments